Mitt navn er Monica Mossin

Og jeg kommer fra Kjerringøy – en vakker halvøy nord for Bodø.

PT Privat (tidligere Quadriklinikken) var allerede i 2008 et ønske om å endre yrkesvei. Da var jeg daglig leder for henholdsvis to restauranter i nærmere 10 år samtidig som jeg etterhvert fikk mitt første barn. Da jeg gjennomgikk min første graviditet oppdaget jeg hvor viktig fysisk aktivitet og mobilisering er for å unngå smerter. Kort fortalt; da så tentes min lidenskap for trening.

I 2010 fullførte jeg utdannelsen som personlig trener ved Akademiet For Personlig Trening. I 2015 utdannet jeg meg som massør, og i 2016 videreutdannet jeg meg som massasjeterapeut ved Axelsons Institute. Jeg har drevet PT-avdelingene på Family Sports Club-sentrene i Bodø (tidligere Friskhuset og Stamina), og PT-avdelingen på Akropolis sine fire sentere i Lier og Drammen.

Siden 2016 har jeg drevet PT Privat (tidligere Quadriklinikken) der jeg tilbyr personlig trening og massasjeterapi. Som trener er jeg målrettet, tydelig, og opptatt av mestring for deg! Ved å går dypt inn i smerteproblematikk jobber jeg meget rehabiliterende. Kundene mine kjenner meg som en sterk massør som jobber dypt når det er behov/ønskelig. Mine teknikker innbefatter blant annet mobilisering, PNF, triggerpunktsbehandling, idrettsmassasje og kopping for å nevne noen.