Mitt navn er Monica Mossin

Og jeg kommer fra Kjerringøy – en vakker halvøy nord for Bodø.

PT Privat (tidligere Quadriklinikken) var allerede i 2008 et ønske om å endre yrkesvei. Da var jeg daglig leder for henholdsvis to restauranter i nærmere 10 år samtidig som jeg etterhvert fikk mitt første barn. Da jeg gjennomgikk min første graviditet oppdaget jeg hvor viktig fysisk aktivitet og mobilisering er for å unngå smerter. Kort fortalt; da så tentes min lidenskap for trening.

I 2010 fullførte jeg utdannelsen som personlig trener ved Akademiet For Personlig Trening. I 2015 utdannet jeg meg som massør, og i 2016 videreutdannet jeg meg som massasjeterapeut ved Axelsons Institute. Jeg har drevet PT-avdelingene på Family Sports Club-sentrene i Bodø (tidligere Friskhuset og Stamina), og PT-avdelingen på Akropolis sine fire sentere i Lier og Drammen.

Siden 2016 har jeg drevet PT Privat (tidligere Quadriklinikken), der jeg tilbyr personlig trening og stretching/mobilisering. Som trener er jeg målrettet, tydelig, og opptatt av mestring for deg! Ved å gå dypt inn i smerteproblematikk jobber jeg meget rehabiliterende.